Hoppa till huvudinnehållet

Förlust för Nobel borta mot AIK

Publicerad:
AIK vann mot BK Nobel
AIK vann mot BK Nobel

Nobel förlorade mötet med AIK borta med 8-12 i Mellanallsvenskan herr i bowling på lördagen.

– Vi var medvetna om att detta skulle bli en av årets absolut tuffaste resor. Vi hängde inte riktigt med i första serien och jobbade oss sedan in i matchen ordentligt efter detta. Vi lyckas inte riktigt stå emot i slutet av serierna och siffrorna ser nog lite större ut än vad matchbilden var. I andra matchen kommer vi ut lite bättre och har 5-5 efter halva matchen, därefter lyckas vi inte riktigt knyta ihop säcken i serie 3 och 4, kommenterade Nobels lagledare Johan Igelström.

Tidigare samma dag förlorade Nobel på bortaplan mot Matteus-Pojkarna med 4-16.

AIK har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Nobel har två vinster, en oavgjord och två förluster.

AIK ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Nobel ligger på nionde plats.

Lördag 28 januari 10.00 spelar Nobel hemma mot Tegnér.

Artikeltaggar

AIKBK NobelBowlingMellanallsvenskan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.