Hoppa till huvudinnehållet

Matheus Adler enda målskytt när BIK Karlskoga föll

Publicerad:
Valbo HC vann mot BIK Karlskoga Junior
Valbo HC vann mot BIK Karlskoga Junior

Bortalaget BIK Karlskoga fick se sig besegrat av Valbo J18 i söndagens match i J18 Region väst fortsättning herr i ishockey. 5-1 (0-0, 3-0, 2-1) slutade matchen.

– Tappar tyvärr matchen i andra perioden där vi ger bort tre snabba mål på individuella misstag, som blir för brant backe för oss idag tyvärr, vi skapar möjligheter men tar inte vara på dem för att vinna idag! Vi behöver större tålamod i spelet utan puck när vi inte får utdelningen framåt, tyckte BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson, efter matchen.

Första perioden blev mållös. Valbo J18 spelade bra i andra perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål i slutet av perioden av Sigge Holmgren, Elis Vahlund och Emil Lund. Valbo J18 tog kommandot även i tredje perioden. Laget gick upp till 4-0 innan BIK Karlskoga reducerade.

Därefter kontrollerade dock Valbo J18 spelet och matchen slutade hela 5-1.

Valbo J18 har nu elva poäng efter fyra spelade matcher, medan BIK Karlskoga har sex poäng efter tre matcher.

I nästa omgång har BIK Karlskoga Falu IF hemma i Nobelhallen, torsdag 26 januari 19.00.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga JuniorIshockeyNickBack ArenaValbo HC

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.