Hoppa till huvudinnehållet

Hindersmässan gör comeback

Publicerad:
Hindersmässan gör comeback.
Hindersmässan gör comeback. Foto: Göran Persson

Hindersmässan gör comeback efter två års uppehåll på grund av coronapandemin, och i år med nya inslag.

Nu på onsdag är det dags för en av Örebros största traditioner, nämligen Hindersmässan som pågår från den 25 - 28 januari, att komma tillbaka.

Under de två senaste åren har arrangörerna behövt ställa in den på grund av coronapandemin, men i år ska den för efter två års uppehåll att genomföras igen som vanligt. Och i år med några nyheter jämfört med tidigare år. I år kommer till exempel Trädgårdstorget att vara en del av marknaden, det kommer även att vara färre markandsknallar i vissa områden efter ett önskemål från butiksägarna,enligt Örebro kommuns hemsida.

Artikeltaggar

MarknaderNöje/KulturÖrebroTraditioner

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.