Hoppa till huvudinnehållet

RIK klart för finalspel i Hallvärmländskan – och så gick det för övriga lag

Publicerad:
RIK Karlskogas Ida Lilja gjorde tre mål på fem gruppspelsmatcher i Hallvärmländskan och RIK är klart för finalspel. Arkivbild.
RIK Karlskogas Ida Lilja gjorde tre mål på fem gruppspelsmatcher i Hallvärmländskan och RIK är klart för finalspel. Arkivbild. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN

RIK Karlskoga är klart för finalspel i Hallvärmländskan efter tre segrar och två kryss i gruppspelet. Bland herrlagen blev det avancemang för Karlskoga SK och KB Karlskoga.

Dubbla segrar för RIK i Hallvärmländskan

Helgen som gick avgjordes den andra och sista omgången i Hallvärmländskans gruppspel och det är med andra ord klart vilka lag som kvalificerat sig för finalspel.

Topp tre i damernas grupp ett och alltså vidare till finalspel är Norrstrands IF, Hertzöga BK grön och Eda IF medan Karlskoga SK blev gruppfemma och är utslaget efter en vinst, ett kryss och tre förluster.

Topp tre i damernas grupp två och klart för finalspel är Hertzöga BK gul, RIK Karlskoga och Karlstad Fotboll. RIK gick igenom gruppspelet obesegrat genom tre vinster och två kryss.

KB och KSK vidare

I de två herrgrupperna var det också topp tre som gick vidare till finalmatcher och i grupp ett blev det IFK Kristinehamn, Karlskoga SK och KB Karlskoga som fixade biffen. KSK hade fem vinster och två nederlag medan KB:s resultatrad blev fyra vinster, ett kryss och två förluster. Granbergsdals IF kom på femte plats med två triumfer, två oavgjorda och tre förluster.

Från herrarnas grupp två väntar finalspel för Norrstrands IF, Woody’s FC och Kronoparken United. Woody’s vann fyra matcher, kryssade två och förlorade en. Bråtens IK kom på sjätte plats med en seger, fem oavgjorda och ett nederlag. Immetorp BK blev gruppsjua efter en triumf, ett kryss och fem förluster.

Även finalspelet i Hallvärmländskan liras i Kristinehamn Arena och enligt Värmlands FF avgörs det helgen 25-26 februari.

Lokala lagens resultat 29 januari

Damer:

Råtorps IK – Karlskoga SK 2–0

Karlskoga SK – Hertzöga BK grön 0–0

Eda IF – Karlskoga SK 1–0

Karlstad Fotboll – RIK Karlskoga 0–0

RIK Karlskoga – Hertzöga BK gul 0–0

IFK Skoghall DF – RIK Karlskoga 0–1

Herrar:

Karlskoga SK – Ulvsby IF 2–0

Lesjöfors IF – Karlskoga SK 0–6

Granbergsdals IF – Karlskoga SK 0–2

KB Karlskoga – Granbergsdals IF 5–2

KB Karlskoga – Råtorps IK 1–0

KB Karlskoga – Ulvsby IF 1–1

IFK Kristinehamn – Granbergsdals IF 2–0

Bråtens IK – Woody’s FC 1–1

IFK Ölme – Woody’s FC 0–7

IFK Kristinehamn U – Woody’s FC 1–1

Woody’s FC – Kronoparken United 2–3

Bråtens IK – Immetorp BK 0–0

IFK Skoghall – Bråtens IK 0–0

Norrstrands IF – Bråtens IK 1–0

IFK Ölme – Immetorp BK 0–1

IFK Kristinehamn U – Immetorp BK 2–0

Artikeltaggar

Bråtens IKFotbollGranbergsdals IFHallvärmländskanIda LiljaImmetorp BKKarlskoga SKKB KarlskogaKristinehamn ArenaRIK KarlskogaWoody's FC

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.