Hoppa till huvudinnehållet

Insändarsvar: Dina synpunkter är värdefulla

Publicerad:
<strong id="strong-b0bacc139814de445072a91a13ecc2de">Edina Causevic, områdeschef Hemvård, Karlskoga kommun, besvarar en insändare om arbetssituationen.</strong>
Edina Causevic, områdeschef Hemvård, Karlskoga kommun, besvarar en insändare om arbetssituationen. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar till Insändare: Jag är en Robot!

Tack för att du uppmärksammar något som vi behöver rätta till!

Insändaren som besvaras:

Insändare: Jag är en Robot!

Ambitionen är att hemvården ska ge vård och omsorg av god kvalité och samtidigt vara en arbetsplats med en bra arbetsmiljö där medarbetarna trivs och mår bra. För att uppnå detta implementerar vi just nu ett nytt arbetssätt som fokuserar på brukarbehovet och arbetsmiljön för er medarbetare inom hemvården, i stället för budget.

Även när det gäller planeringen är ambitionen att det ska finnas tillräckligt med tid för insatserna. Då hemvårdens verksamhet är komplex krävs det hög delaktighet från medarbetarna för att planeringen ska bli bra utifrån brukarnas behov och medarbetarnas arbetsmiljö. Omställning i verksamheten håller på att ske för att arbeta mer med stöd och uppföljning. Därför är dina synpunkter mycket värdefulla för oss. Jag vill gärna komma i kontakt med dig för att fördjupa dialogen kring den upplevda situationen.

Edina Causevic, områdeschef Hemvård, Karlskoga kommun

Artikeltaggar

ArbetsmiljöÅsikterInsändareKarlskoga kommunOmsorgRobotarVård