Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Fixa värme till Kilsta

Publicerad:
Signaturen ”<strong id="strong-318060931eade5ecb7edfd982b59486c">Arg fotbollsspelare” vill att RIK ska få värme på sin plan i Kilsta.</strong>
Signaturen ”Arg fotbollsspelare” vill att RIK ska få värme på sin plan i Kilsta. Foto: Janerik Henriksson/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Vi spelare får inte chansen att få spela på vintern på grund av att det blir snötäckt på Kilsta. Varför det blir så är på grund av att Kilsta inte har någon värmesystem på konstgräsplan.

Vi får köra på Kemab som är killarnas hemmaplan är och vi får dåliga tider och vi får aldrig helplan som vi behöver ha. Då kan vi förlora spelare under denna tid.

Men om vi lägger i värmesystem på Kilstas konstgräsplan får vi spelare som vill köra mer och andra personer som blir intresserad. Som att lägga en liten investering på det istället att det ska gå för långt. Kemab kan få ha värmesystem i men inte på kilsta, Varför? Om ni lägger värmesystem på Kilsta så är RIK Karlskoga hemma på sin hemmaplan än att dom tar över Kemab.

Karlskoga kommun tycker nog inte att det är värd att investera pengar på det, men om ni gör det så finns det fler personer som vill börja träna och då är inte högstadieelever så trötta om dagarna på grund att dom rör sig. Det kan leda till högre betyg och bättre fokus och kan göra framtiden bättre av att man bara lägger en liten investering på värmesystemet.

Därför uppmanar vi Karlskoga kommun att fixa det här till oss i RIK Karlskoga.

Arg fotbollsspelare

Artikeltaggar

InsändareInvesteringarKarlskoga kommunKemabKilstaRIK KarlskogaVinterÅsikter