Hoppa till huvudinnehållet

Formstarkt Degerfors Volley tog ännu en seger

Publicerad:
Degerfors Volley Orion vann mot Lindesberg VBK

Degerfors Volley är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Lindesberg C hemma på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-0 (25-15, 25-5, 25-17) i set innebär att Degerfors Volley nu har sex segrar i följd i division 3 mellersta norra dam i volleyboll.

Lindesberg C:s nya tabellposition är sjätte plats, medan Degerfors Volley är på tredje plats.

Senare samma dag möter Degerfors Volley Karlstad B borta.

Artikeltaggar

Degerfors Volley OrionVolleyboll

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.