Hoppa till huvudinnehållet

Under natten: Man anhölls misstänkt för mordförsök och barnfridsbrott

Publicerad:
Under natten fick polisen rycka ut till en adress i Karlskoga, där en man greps misstänkt för mordförsök och barnfridsbrott.
Under natten fick polisen rycka ut till en adress i Karlskoga, där en man greps misstänkt för mordförsök och barnfridsbrott. Foto: Johan Nilsson/TT

En man greps sent på fredag kväll i Karlskoga, misstänkt för mordförsök och barnfridsbrott.

Det var närmre klockan halv tolv på fredagskvällen som polis kallades till en adress i Karlskoga. En man i 40-årsåldern kunde där gripas misstänkt för försök till mord samt barnfridsbrott.

– Vad det består i vill jag inte närmare gå in på, säger Anders Dahlman, presstalesperson vid polisen region Bergslagen. Han vill heller inte säga något om i vilken del av Karlskoga det inträffat.

Relation

Målsägaren är en kvinna som den misstänkte har en relation med och hon kunde, enligt uppgifter från polisen, ses över av ambulanspersonal och följde med till sjukhus för ytterligare kontroll.

– Vad jag förstår uppstod inga allvarligare skador, säger Dahlman.

Vem som larmade polisen kan han däremot inte svara på.

Polisen höll förhör med mannen under natten, som de sedan presenterade för åklagare. Denna valde då att anhålla mannen senare under natten.

Artikeltaggar

AnhållnaBarnfridsbrottBrott, lag och rättFörhörGripandenKarlskogaMordförsök

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.