Hoppa till huvudinnehållet

Så ställer Degerfors IF upp i derbyt mot Karlstad Fotboll

Publicerad:
Sean Sabetkar.
Sean Sabetkar. Foto: FREDRIK KARLSSON

Degerfors IF ställer upp med en väldigt ung startelva i måndagens träningsmatch mot Karlstad Fotboll.

Startelvan: Jonas Olsson – Elliot Binning Karlsson, Sean Sabetkar, Alexander Hedén Lindskog – Erik Lindell, Justin Salmon, De Pievre ”Depi” Ilunga, Karim Mammar – Jamie Bichis, Gustav Lindgren, Sixten Eriksson.

Ersättare: Filip Järlesand, Linus Fredriksson, Carl Ljungberg, De Bievre ”Deb” Ilunga och Benjamin Buisson.

– Det här blir en bra match för oss. Karlstad är ett hårt satsande division 1-lag och för vår del är det viktigt att spelarna får 90 minuter i benen. Dom som inte spelade mot Luleå får chansen nu. Vi vill se en bra prestation även om vi har ett väldigt blandat lag, säger tränaren Tobias Solberg.

Säker seger i cupen – Granath skadad: ”Blir borta en tid”DIF motsvarade stort favoritskap i cupen – back utgick skadad

Artikeltaggar

Alexander Hedén LindskogDegerfors IF HerrErik LindellFotbollIF Karlstad FotbollJonas OlssonJustin SalmonSean Sabetkar

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.