Hoppa till huvudinnehållet

Insändarsvar: Allt har blivit dyrare och sämre

Publicerad:
<strong id="strong-27cb00f44668f8ccb9a344d701ae5b13">Mika Takamäki menar att det mesta - exempelvis bilbesiktningen - har blivit dyrare på grund av avregleringarna.</strong>
Mika Takamäki menar att det mesta - exempelvis bilbesiktningen - har blivit dyrare på grund av avregleringarna. Foto: Anders Wiklund / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar på insändare ”Avregleringar kan sänka priserna”

Med jämna mellanrum kommer så dessa Timbroinfluerade ideologiskt styrda så kallade experter med sina teorier som kan, kan och kan.

Ideologiskt motiverade eftersom han skriver avregleringar kan sänka priserna och inte kommer sänka priserna.

Sätter man vingar på en krokodil så kan den kanske också flyga, ingen vet förrän man provat.

Men vi har provat och har facit på vad avregleringar gjort med priserna, blev det bättre eller sämre att avreglera elmarknaden, posten, bilbesiktning, apoteken, järnvägar, välfärden osv.? Du har ju svaret där, allt har blivit dyrare och sämre.

Med avregleringar och sänkta löner tror sig Fölster vi ska få det bättre, men vem har råd att leva och köpa något med sänkta löner?

Det är ju katastrofalt för tillväxten och företagen när människor inte kan handla mer än det allra nödvändigaste för sin överlevnad.

Vi har ju provat denna väg i decennier så tack men nej tack till fler avregleringar och sänkta ingångslöner som kommer påverka alla till slut med sämre levnadsstandard.

Mika Takamäki

Artikeltaggar

ApotekÅsikterInsändareJärnvägLönerMika TakamäkiVälfärd