Hoppa till huvudinnehållet

Välkända systrar kliver in i Love Island

Publicerad:
Elin ”Woodie” Skog är en riktig veteran inom reality. Arkivbild.
Elin ”Woodie” Skog är en riktig veteran inom reality. Arkivbild. Foto: Henrik Montgomery/TT

Elin "Woodie" Skog och Therese Skog, som är uppväxta i Karlskoga, deltar i den pågående säsongen av Love Island.

Elin, 25, och Therese, 32, som numera bor i Örebro och Stockholm, är systrar och kommer in i programmet som ”bombnedslag”.

– Jag tror att vi kan komma in med jävligt bra energi. Vi kommer in med regnbågar ur röven, säger Elin i presentationen och skrattar.

Att de skulle falla för samma killar är ingenting systrarna är oroliga för, eftersom de tycker att de är alldeles för olika varandra.

Therese Skog deltog i Big Brother för två år sedan. Pressbild.
Therese Skog deltog i Big Brother för två år sedan. Pressbild. Foto: TV4

Elin Skog har tidigare varit med i flera säsonger av ”Ex on the beach”. Hon har också gjort den framgångsrika podden ”Sweet but psycho” tillsammans med Josephine Qvist.

Therese Skog har varit med i ”Big Brother” 2021 och stannade i huset i drygt en månad.

Love Island går ut på att flera singlar bor i ett hus tillsammans för hitta kärleken. Programmet spelas in samtidigt som tittarna kan följa deltagarnas resa i rutan och tittarna har även möjlighet att styra en del av innehållet.

Den tredje säsongen av Love Island Sverige spelas in i Karibien.

Läs också:

Karlskogatjejen uttagen till Big Brother: ”Jag vill inte vara en fejkperson”Therese ute ur huset: "Inte hunnit landa än”Thereses tid i huset är överSpecialsäsong av "Celebrity ex" – i ÅreElin Skog tillbaka i Celebrity ex on the beachKarlskogatjej tillbaka i stjärnspäckad "Ex on the beach"Svartsjukan spräckte vårt förhållandeElin är ex i Ex on the Beach"Ex on the beach" ställs in

Artikeltaggar

Elin SkogKändisarKärlekKarlskogaNöje/KulturÖrebroStockholmTVTV-serierTV4

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.