Hoppa till huvudinnehållet

Ombytta roller när Nobel besegrade BK Ax

Publicerad:
BK Nobel vann mot BK Ax
BK Nobel vann mot BK Ax

På lördagen möttes Nobel och gästande BK Ax i Karlskoga Bowlinghall i Mellanallsvenskan herr i bowling. Senast lagen möttes tog BK Ax en enkel seger med 14-6, men den här gången var det Nobel som vann. Slutresultatet blev 12-8.

Nobels lagledare Johan Igelström kommenterade matchen:

– Vi börjar bra. Men Ax visade sig vara revanschsugna efter förlusten tidigare på dagen mot bågen, och börjar väldigt bra och tar ledningen med 4-1 rättvist. Sedan andra serien tar vi kommandot och vinner med 4-1 så det står 5-5 efter två. Efter det spelar vi stabilt och vinner tillslut med 12-8 där jag vill ge kredd till alla i laget som spelar väldigt stabilt.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna.

Nobel ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan BK Ax ligger på sjunde plats.

I nästa match möter Nobel Tegnér borta på söndag 5 mars 10.00.

Artikeltaggar

BK AxBK NobelBowlingKarlskoga BowlinghallMellanallsvenskan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.