Hoppa till huvudinnehållet

Klart med kaptener för Karlskoga Wolves: ”Stora förebilder”

Publicerad:

Det är nu klart vilka som blir kaptener för Karlskoga Wolves den här säsongen.

Tränarstaben har valt att ge det förtroendet till: Anton Valdemarsson, Gustav Widén, Kevin Nilsson och Oliver Malinen.

Tommy Axelsson, som är huvudcoach för Wolves, säger så här på klubbens Facebook-sida angående beslutet:

"I dessa individer ser vi framtiden och stora förebilder hur vi i Wolvesfamiljen vill att man ska uppföra sig och verka i föreningen. Vi förväntar oss att de tar ett extra ansvar för att alla trivs och att de står upp för alla individer i laget. Vi tror att dessa herrar kommer att pusha sina medspelare på ett positivt sätt och att de skapar en bra miljö för laget och på det sättet kan bidra till att säsongen blir en framgång!"

Laget återfinns kommande säsong i division 1 som är landets näst högsta serie. Där ingår även: AIK, Arlanda, Göteborg, Kristianstad, Limhamn och Ystad.

Artikeltaggar

Amerikansk fotbollKarlskoga Wolves

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.