Hoppa till huvudinnehållet

Slog sönder ruta på biljarden

Publicerad:
Foto: Lena Richardson

En man blev avvisad från Karlskoga biljardsalong på grund av berusning. Då ska han ha slagit sönder rutan till entrédörren.

Vid 01-tiden, natten mot måndag den 27 februari , blev en man avvisad från biljardhallen i Örncenter i centrala Karlskoga. Vittnen såg mannen på utsidan. Då hördes att glasrutan i entrédörren slogs sönder.

Mannen som som är i 45-årsåldern, är nu misstänks för skadegörelsen.

Artikeltaggar

BiljardBrott, lag och rättKarlskogaÖrncenterSkadegörelse

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.