Hoppa till huvudinnehållet

KT-Kuriren har ny sajt – här är allt du behöver veta

Publicerad:
Karlskoga Tidning-Kurirens chefredaktör Catarina Lindström berättar om vår nya sajt.
Karlskoga Tidning-Kurirens chefredaktör Catarina Lindström berättar om vår nya sajt. Foto: Kajsa Juslin

Nu är den här. KT-Kurirens nya sajt växer och ni är allt fler som tar del av vårt innehåll digitalt. Därför satsar vi nu på att göra den ännu bättre. Och samma sak gäller vår e-tidning.

Här är allt du behöver veta om lanseringen!

KT-Kurirens satsning på att skapa än mer relevant journalistik ger resultat. Antalet betalande läsare blir fler och det glädjer oss att våra satsningar på breaking news, personliga reportage och grävande journalistik uppskattas av er läsare.

Nu har vi lyssnat på er och uppdaterat vår sajt med nya funktioner, vilket gör att du som läsare snabbt kan bläddra bland de nyheter och områden som intresserar dig mest.

Med vår nya sökfunktion blir det också lättare än någonsin att hitta det du letar efter.

När och hur?

Om du tittar så ser du att den nya sajten redan är på plats. Om din enhet har automatiska uppdateringar aktiverat så sköter det sig själv, och du behöver inte göra någonting alls.

Däremot, efter att uppdateringen är genomförd kommer du att behöva logga in i appen på nytt, vilket sker med samma uppgifter som du använder i dag.

Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte; du kan lätt begära att få ett nytt via vår kundserviceportal på vår hemsida. Du hittar det under ”Glömt ditt lösenord?”.

Vi kommer även stegvis uppdatera vår kundserviceportal inför lanseringen med guider, och förhoppningsvis även göra det lättare för dig att hitta lösningar om problemen är framme.

För dig som i dag läser, eller som planerar att börja läsa e-tidningen, så vill vi tillsammans med lanseringen av vår nyhetsapp även gärna passa på att slå ett slag för vår nya app för e-tidningen som också finns tillgänglig att ladda hem för både Android och Apple; NWT Media E-tidningar.

Såklart går det precis lika bra att använda den läsare som finns i vår nya nyhetsapp, men med förbättrad läsarupplevelse och mer kontroll, så är vår nya e-tidningsapp något vi kan rekommendera. Här hittar du länkarna för Android och Apple.

Hoppas att du som läsare uppskattar våra nyheter, journalistiska såväl som tekniska. Påminner som vanligt om att ni gärna får tipsa oss om nyheter ni vill att vi ska berätta om: redaktion@kt-kuriren.se.

En skillnad blir att Dagen bild försvinner i sin nuvarande form. Men vi funderar på nya former som den kanske kan komma tillbaka i.

Med vänliga hälsningar

Catarina Lindström, chefredaktör

Artikeltaggar

ApparCatarina LindströmJournalistikKarlskoga Tidning-KurirenNyheter

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.