Hoppa till huvudinnehållet

BIK nära spränga miljongräns – så gör du för att se fredagens match gratis

Publicerad:
Marie Angle hoppas på starkt publikstöd för BIK Karlskoga då det är fri entré mot AIK: ”Hämta din biljett på nätet, om du har möjlighet, och var ute i god tid”, tipsar hon. Foto: Kajsa Juslin

BIK-kronan, satsningen inför fredagens hockeyallsvenska hemmamatch mot AIK, är nu nära att nå drömgräsen en miljon kronor.

– BIK-Kronan är nu uppe i 975 000 inklusive swish, cirka 13 000, meddelar Marie Angle i BIK Karlskoga på torsdagseftermiddagen.

Det är företag och privatpersoner som betalar för att göra fredagens match till en publikfest då det handlar om fri entré.

Så gör du

För att komma in gratis, och göra det så smidigt som möjligt, tipsar hon om följande:

– Av säkerhetsskäl måste alla vuxna numera ha biljett. Den här biljetten hämtar man ut via Tickster, precis som alla andra biljetter. Man går bara in på biljettfliken på hemsidan och väljer ståplats som kostar 0 kronor. Det går som alltid ha hämta ut sin biljett vid biljettluckan i Nobelhallen. Problemet är att det kan bli extrema köer där om många väljer den lösningen. Om åskådarna inte kommer in i tid kan det dessutom störa hyllningen av Calle som vi kommer att hålla innan första nedsläpp.

Du som har sittplats-, handikapp-, restaurang-, eller logebiljett eller serie-säsongskort behöver inte hämta någon gratisbiljett utan visar din biljett-ditt kort som vanligt.

Det är Calle Berglund, med långt förflutet i BIK, som då ska uppmärksammas för allt han gjort för klubben under alla sina år i Karlskogaklubben. Inte minst det avgörande målet mot AIK våren 2017 som gjorde att BIK fick kvala till SHL.

BIK får tillbaka två spelare inför mötet med AIK: ”Riktigt bra i två perioder”Jesper Kokkonen besviken tvåmålsskytt: ”Måste starta bättre”

Artikeltaggar

AIKBIK Karlskoga A-lagHockeyallsvenskanIshockeyMarie AngleNobelhallen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.