Hoppa till huvudinnehållet

Gyau och Lindell saknas – här är Degerfors trupp mot Malmö

Publicerad:
Joe Gyau skadade sigmot Skövde senast och kommer inte till spel mot Malmö.
Joe Gyau skadade sigmot Skövde senast och kommer inte till spel mot Malmö. Foto: Kajsa Juslin

Degerfors IF reser till Malmö utan Joe Gyau och Erik Lindell.

In i truppen kommer Alexander Hedén Lindskog.

Joe Gyau skadade sig i 1–0-segern mot Skövde i måndags.

– Han är inte 100. Vi hoppas och tror att han ska kunna träna någon gång under nästa vecka, berättar Degerforstränaren Tobias Solberg.

Erik Lindell saknas på grund av sjukdom. Gustav Granath, Albin Mörfelt och Nikola Djurdjic är på skadelistan sedan tidigare. Peter Gwargis är ännu inte redo för spel.

– Det blir en rolig tävlingsmatch och en bra prövning för oss inför vad som komma skall. Malmö är regerande cupmästare och ett av Sveriges bästa lag. Självklart är det en mycket tuff uppgift. Vi var nere här för några månader sedan och fick med oss en pinne. Vi hoppas på att göra en bra prestation även nu.

Truppen mot Malmö FF: Sondre Rossbach, Jonas Olsson, Oscar Wallin, Sean Sabetkar, Sebastian Ohlsson, Seid Korac, Karim Mammar, Elyas Bouzaiene, Justin Salmon, Damjan Pavlovic, Christos Gravius, De Pievre Ilunga, Rasmus Örqvist, Gustav Lindgren, Dijan Vukojevic, Diego Campos och Alexander Hedén Lindskog.

Anfallare presenterad av Degerfors IF: ”Mycket intressant spelare”Frågetecken för två DIF-spelare när kvartsfinalplats är i potten – skräll krävs

Artikeltaggar

Alexander Hedén LindskogDegerfors IF HerrErik LindellFotbollGustav GranathJoe GyauMalmöMalmö FFSportTobias Solberg

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.