Hoppa till huvudinnehållet

SIK föll stort i träningsmatch: ”Vassare än oss”

Publicerad:
Foto: Peter Gustafsson

Strömtorps IK förlorade lördagens träningsmatch mot Borens IK med 0–4 (0–1).

– En välspelad match mot ett tufft motstånd, tycker tränaren Niclas Mendritzki.

Strömtorp låg under med 0–1 efter den första halvleken.

– Vi öppnade lite trögt första tio. Därefter var det vi som förde spelet under långa stunder. Vi hade bra hot bakom dom och varierade det raka spelet med fina spelkombinationer. Det som saknades var målen, säger ”Mende”.

Boren gjorde 2–0 en bit in på den andra halvleken.

– Då försökte vi att forcera men vi var inte tillräckligt modiga i att stå upp med hela laget. Då sätts man i man mot man-situationer. Då fick vi problem mot deras spelare som kom rättvända. Boren var vassare än oss i båda boxarna och det är där som matcherna avgörs. Jag tycker ändå att det finns en hel del bra saker att ta med sig.

Artikeltaggar

Borens IKFotbollNiclas MendritzkiStrömtorpStrömtorps IK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.