Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors Volley vann mot Vingåker i tre raka set

Publicerad:
Vingåkers VK förlorade mot Degerfors Volley Orion

Degerfors Volley tog tre raka set mot Vingåker i division 3 mellersta norra dam i volleyboll, och vann borta med 3-0 (25-20, 25-13, 25-6) i set. Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Vingåker vann med 1-3.

Segern var Degerfors Volleys sjunde på de senaste åtta matcherna.

I tabellen innebär det här att Degerfors Volley nu ligger på andra plats. Vingåker är på fjärde plats.

Senare samma dag möter Degerfors Volley Karlstad D hemma.

Artikeltaggar

Degerfors Volley OrionVingåkers VKVolleyboll

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.