Hoppa till huvudinnehållet

Prinsessan Madeleine flyttar hem med familjen

Publicerad:
Från vänster prins Nicolas, prinsessan Madeleine, prinsessan Adrienne, herr Christopher O'Neill och prinsessan Leonore på besök i Sverige i samband med prins Julians dop i Drottningholms slottskyrka i augusti 2021. Foto: Erik Simander/TT

Prinsessan Madeleine och hennes familj flyttar till Stockholm i augusti, meddelar hovet.

"Prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill har beslutat att familjen tills vidare ska vara bosatt i Sverige", heter det i ett pressmeddelande.

De senaste åren har familjen bott i USA.

I höst börjar de två äldsta barnen, prinsessan Leonore och prins Nicolas, i skola i Stockholm. Prinsessan Adrienne ska gå i förskola.

Bostaden är redan ordnad: det blir en våning i hovstallet i Stockholm.

Familjens villa i Florida är nu ute till försäljning, rapporterar Aftonbladet. Utgångspriset för huset, med bland annat sju sovrum och åtta badrum plus stor trädgård och saltvattenpool, är motsvarande cirka 80 miljoner kronor.

Artikeltaggar

DopFamiljFloridaKändisarKungligheterPrinsessan MadeleineStockholmUSAVillor

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.