Hoppa till huvudinnehållet

Misstänks ha hotat barnens mamma: "Jag ska ta med kobenet”

Publicerad:
Foto: Martina Holmberg / TT

Karlskogabon ska ha hotat mamman till sina barn genom att skicka meddelanden där han skriver att han ska bryta sig in med kofot och hämta barnen.

Kvinnan har sparat sms från mannen. I ett sms skriver mannen bland annat: "Jag hämtar barnen i natt och nackar rutor och nackar fittor! Du kommer aldrig få se barnen igen! Jag ska ta med kobenet och slå in rutan och släpa ut barnen. Jävla äckel!" Kvinnan har sparat sms:en och uppgav att det rör sig om ibland 20 sms per dag samt samtal till både henne och barnen och det ska ha hänt under två månader 2021.

Mannen erkänner att han skickat sms, men inte brott då han menar att kvinnan borde förstått att han inte menade allvar.

Mannen, som är i 40-årsåldern, står åtalad för olaga hot och ofredande.

Artikeltaggar

ÅtalBrott, lag och rättHotKarlskogaOfredandeOlaga hot

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.