Hoppa till huvudinnehållet

Elin Skog till finalveckan – lämnade i par

Publicerad:
Elin Skog har deltagit i flera säsonger av "Ex on the beach" och drev tillsammans med kollegan och vännen Josehine Qvist en framgångsrik podcast. Arkivbild. Foto: Henrik Montgomery/TT

Tv-profilen från Karlskoga tog sig till finalveckan i Love Island Sverige, men har nu lämnat villan tillsammans med Nicolas Gaete, som hon bildade par tillsammans med.

Elin Skog, 25, kom in i programmet som ett bombnedslag tillsammans med sin storasyster Therese Skog. Therese lämnade villan ett par dagar senare, efter att ha ställts inför ett riktigt dilemma.

Elin åkte ut några avsnitt senare, men räddades kvar som en av fyra utröstade deltagare och fick fortsätta jakten på kärlek.

Elin hade precis börjat lära känna och bilda par med Nicolas Gaete och tillsammans klev de in i finalveckan. De tvingades sedan lämna villan efter att tittarna fått rösta på vilka par de helst skulle vilja behålla i programmet, i jakten på den stora kärleken.

”Det är såklart tråkigt att lämna huset men är så glad att jag fick en chans till efter att jag åkte ut för några avsnitt sen så jag och Nico verkligen fick en chans att lära känna varandra ordentligt”, skriver Elin Skog i ett inlägg på Instagram.

Hon avslutar inlägget med uppmaningen att fortsätta sprida kärlek till paren som är kvar.

Love Island, som just nu spelas in i Dominikanska Republiken, går ut på att vinna både tv-publiken och en potentiell partners hjärta. Paret som till slut får flest röster av tittarna vinner även en halv miljon kronor i pris.

Läs också:

Therese har lämnat Love IslandVälkända systrar kliver in i Love Island

Artikeltaggar

Elin SkogKändisarKarlskogaTherese SkogTVTV-serier

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.