Hoppa till huvudinnehållet

Fina framgångar i tävlingsdebut

Publicerad:
Från vänster: Frank Wartig (ledare), Fredrik Lundberg (ledare), Wilhelm Mullfors, Lowe Kristensen, Ebbe DeBruin, Simon Wartig, Winston Lundahl, Oliver Wartig, Emma Lenart, Mateo Nikic, Mila Dzindo, Frej Silvhammar, Einar Norlander, Daniel Lenart (ledare).
Från vänster: Frank Wartig (ledare), Fredrik Lundberg (ledare), Wilhelm Mullfors, Lowe Kristensen, Ebbe DeBruin, Simon Wartig, Winston Lundahl, Oliver Wartig, Emma Lenart, Mateo Nikic, Mila Dzindo, Frej Silvhammar, Einar Norlander, Daniel Lenart (ledare). Foto: Privat

Elva ungdomar från Karlskoga judoklubb fixade finfina resultat på sin första tävling.

Det var på Pokaljakten i Lindesberg i söndags som elva ungdomar från Karlskoga judoklubb gjorde sitt första tävlingsframträdande, och det gick ju toppen.

Simon Wartig och Oliver Wartig vann sina klasser. Emma Lenart, Mila Dzindo, Ebbe DeBrui och Love Kristensen kom samtliga på andra plats i sin respektive klasser och tredjeplatser blev det för följande fem: Frej Silvhammar, Winston Lundahl, Wilhelm Mullfors, Einar Norlander och Mateo Nikic.

Karlskoga judoklubb berättar att klubben växer och dessa elva ungdomar är mellan fem och tio år gamla och tränar judo en gång i veckan.

Artikeltaggar

JudoKampsportKarlskogaLindesberg

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.