Hoppa till huvudinnehållet

Miljonvinst i Degerfors – 1,7 miljoner på Eurojackpot

Publicerad:
Degerforsbo vann 1,7miljoner kronor under tisdagens dragning av Eurojackpot.
Degerforsbo vann 1,7miljoner kronor under tisdagens dragning av Eurojackpot. Foto: Noella Johansson/TT

Under tisdagens dragning av Eurojackpot kammade en Degerforsbo hem 1,7 miljoner kronor. Det är den sjätte dragning i rad som gett Sverige nya miljonärer.

Under sex dragningar i rad har miljonvinsterna från Eurojackpot landat i Sverige. Tisdagens dragning av miljardspelet resulterade i fem rätt och 1 734 185 kronor till en Degerforsbo. Vinsten blir Degerfors första miljonvinst för i år och den andra till länet.

– Det är fantastiskt roligt att Eurojackpot levererar både många och höga miljonvinster till Sverige just nu. Även i de lägre vinstnivåerna blir det höga belopp som vinnarna kammar hem, säger Natalie Wallin, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Den vinnande raden var inlämnad på Svenska Spel Turs hemsida och bestod av nummer 9 - 16 - 32 - 34 - 48. Vinnaren, som vill vara anonym, hade rättat sin rad på nätet efter dragningen igår, och då sett vinsten, vilket resulterat i en stor chock och enorm glädje.

Eurojackpot är ett samarbete mellan Sverige och 17 andra länder i Europa, där spelet funnits sedan 2012 och Sverige anslöt 2013. Dragningar sker varje tisdag och fredag, och är du ensam vinnare att ha 5 rätt med samtliga rätta stjärnnummer är du garanterad minst 10 miljoner euro. Jackpot summan växer även mellan dragningarna, i det fall att den inte delas ut.

Amalia Jansson

Artikeltaggar

DegerforsDegerfors kommun (org)SpelSvenska spel

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.