Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Örnen borta mot Karlskoga

Publicerad:
Karlskoga IB förlorade mot SK Örnen

Örnen vann mot Karlskoga på bortaplan i första matchen i division 2 Kval till div 2 Värmland dam. Segersiffrorna skrevs till 9-3 (4-0, 3-0, 2-3).

– Vi är lite segstartade idag eller kanske t. Om lite övertända som gör att vi inte riktigt får till vårt egna spel förrens i tredje perioden. Den vinner vi poängmässigt, så det är bara ta med sig den effektiviteten tills nästa match. Kul för laget med tre olika målskyttar, kommenterade Karlskogas tränare Sara Quick.

Örnen spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Natalie Larsson, Amelia Olsson, Alexandra Lundh och Filippa Johansson. Örnen var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 0-3 och ställningen efter två perioder var 0-7.

I tredje perioden var det i stället Karlskoga som hade greppet. Laget vann perioden med 3-2 men Örnen kunde hålla undan och vinna matchen med 9-3.

Noterbart är att Julia Karlsson gjorde fyra mål för Örnen och ett assist, Tova Duhs hade fyra assists och Filippa Johansson stod för ett mål och två målgivande pass.

Örnen tog hem lagens senaste möte med 10-5 i Molkoms Sporthall.

Lördag 25 mars 15.00 spelar Karlskoga hemma mot Lysvik. Örnen möter Heden hemma i Molkoms Sporthall fredag 24 mars 19.30.

Artikeltaggar

InnebandyKarlbergshallenKarlskoga IBSK Örnen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.