Hoppa till huvudinnehållet

RIK Karlskoga vinnare trots många spelare borta – 07:a gjorde två av målen

Publicerad:
Lova Sandahl gjorde två av RIK Karlskogas mål.
Lova Sandahl gjorde två av RIK Karlskogas mål. Foto: Tomas Nilsson

RIK Karlskoga vann onsdagens träningsmatch hemma mot IFK Hallsberg med 4–1.

RIK saknade många spelare. Då klev i stället yngre förmågor fram.

Lova Sandahl, född 2007, stod för två av sitt lags mål. Ett år yngre Felicia Simonsson bidrog med ett mål. Sara Öjebo, som har 2003 som födelseår, svarade för en ”balja”: Sara som är en etablerad spelare sedan flera år i RIK:s A-lag.

Tränaren Dennis Fransson kunde glädja sig åt en stark laginsats där samtliga spelare bidrog på ett positivt sätt.

RIK har en träningsmatch kvar innan seriespelet. Nästa onsdag väntar match mot Kif Örebros F19-lag, i Karlskoga.

Seriespelet i division 1 inleds på långfredagen, 7 april, med bortamatch mot Örebro SK.

Onsdagens motståndare IFK Hallsberg åkte i höstas ur division 1.

Försvarsklippa tillbaka efter nästan ett års frånvaro på grund av knäskadaHon får åter chansen i landslagssammanhangMånga missade chanser när RIK förlorade: ”Räknade till sex–sju rena frilägen”RIK vinner dragkamp om forward mot DIF och Hertzöga: ”Stark och smart spelare”Hon förstärker RIK Karlskoga – meriter från landslagsspel i UngernRIK förlorade mot seriekonkurrent: ”Gjorde en väldigt bra match”

Artikeltaggar

Dennis FranssonFotbollLova SandahlRIK KarlskogaSara Öjebo

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.