Hoppa till huvudinnehållet

Fick sin A-traktor vandaliserad vid Österledskolan

Publicerad:
Arkivbild
Arkivbild Foto: Charlotte Ferneman

En person som haft sin A-traktor parkerad vid Österledskolan i Sandviken i Karlskoga fick fordonet vandaliserat torsdag den 16 mars.

Någon gång under dagen har något gett sig på A-traktorn. När ägaren kom till A-traktorn upptäckte ägaren att någon sparkat sönder och ryckt bort sidospeglarna. Brutit sönder vindrutetorkarna, ryckt sönder tanklocket så att gångjärnen gått av. ryckt bort LGF-skylten, tagit skyddet på dragkroken och spottat på rutorna.

Fordonet har stått på Solhagsvägen och polisen söker vittnen som kan ha sett vandaliseringen.

Artikeltaggar

A-traktorBilburen ungdomBrott, lag och rättKarlskogaÖsterledskolanSolhagsvägenVandalisering

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.