Hoppa till huvudinnehållet

BK Nobel F åker ur serien efter ny förlust

Publicerad:
Sandvikens AIK vann mot BK Nobel

Hela säsongen har varit tung för BK Nobel F. På lördagen blev det klart att laget åker ur division 1 norra Svealand herr i bowling efter ännu en förlust, 3-17 borta mot Sandvikens AIK. Laget har bara tagit en segerden här säsongen.

Sandvikens AIK har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan BK Nobel F har en vinst och fyra förluster.

Nästa motstånd för BK Nobel F är Stureby BK F1. Lagen möts lördag 1 april 13.20 i Karlskoga Bowlinghall.

Artikeltaggar

BK NobelBowlingDivision 1 norra SvealandSandvikens AIKSandvikens Bowlinghall

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.