Hoppa till huvudinnehållet

BK Nobel F klart för nedflyttning efter förlust

Publicerad:
Team Enköping BK vann mot BK Nobel

Team Enköping vann ödesmatchen hemma mot BK Nobel F med 19-1. Därmed står det klart att det blir nedflyttning för BK Nobel F, som inte spelar i division 1 norra Svealand herr i bowling nästa säsong. Laget har bara tagit en seger den här säsongen.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Senare samma dag möter BK Nobel F Sandvikens AIK borta.

Artikeltaggar

BK NobelBowlingDivision 1 norra SvealandTeam Enköping BK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.