Hoppa till huvudinnehållet

Kasi får hoppas på kval efter förlust

Publicerad:
BK Karma vann mot BK Kasi

Kasis säsong har varit tung. Nu står det klart att laget är så förankrat i bottenskiktet av tabellen att laget inte kommer kunna hamna på säker mark i division 1 norra Svealand herr i bowling. Det efter förlust, 5-15, på bortaplan mot Karma. Laget får nu hoppas på att kunna säkra en kvalplats, och slippa nedflyttning.

Karma har en stark form med fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Kasi har fem förluster.

Med tre omgångar kvar är Karma i serieledning, och Kasi är på elfte plats.

Senare samma dag möter Kasi Rigel/DBS borta.

Artikeltaggar

BK KarmaBK KasiBowlingDivision 1 norra Svealand

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.