Hoppa till huvudinnehållet

Nobel föll mot Kåess på hemmaplan

Publicerad:
BK Nobel förlorade mot BK Kåess
BK Nobel förlorade mot BK Kåess

Nobel fick se sig besegrat i mötet med Kåess på hemmaplan i Mellanallsvenskan herr i bowling, med 8-12.

– Första matchen mot Mariestad hängde vi inte med första serien. Där dem starta riktigt starkt, och dem vinner första serien med 5-0. Efter det jobbar vi oss tillbaka serie för serie och vänder tillslut matchen och vinner med 11-9 och där med säkrar allsvenskt kontrakt. Andra matchen mot Kåess blir automatiskt lite avslagen för vi precis klarat kontraktet för nästa säsong. Där det blir en svängig match. Där vi vinner första med 4-1 dem vinner andra serien med 4-1, sedan gör dem en stark avslutning och vinner till slut matchen med 12-8, tyckte Nobels lagledare Johan Igelström, efter matchen.

I en tidigare match under dagen vann Nobel på hemmaplan mot Mariestad med 11-9.

Nobel har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kåess har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Nobel ligger kvar på åttonde plats i tabellen, och Kåess på 13:e plats.

I nästa omgång har Nobel Gamleby hemma i Karlskoga Bowlinghall, lördag 1 april 11.00.

Artikeltaggar

BK KåessBK NobelBowlingKarlskoga BowlinghallMellanallsvenskan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.