Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Lysvik borta mot Karlskoga

Publicerad:
Karlskoga IB förlorade mot Lysvik IBF dam

Lysvik vann mot Karlskoga på bortaplan i division 2 Kval till div 2 Värmland dam. Segersiffrorna skrevs till 15-1 (5-1, 4-0, 6-0).

Riktigt bra var Emelie Lövgren, som stod för hela sex mål för Lysvik.

Övriga mål för bortalaget gjordes av Emmeli Hellberg 2, Rebecca Odd 2, Sara Wikström 2, Elsa Bergström, Emma Nilsson och Matilda Odd, målet för Karlskoga gjordes av Nathalie Johansson.

Det var första segern för Lysvik, efter 3-4 mot Heden i första matchen.

Lysvik var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-5.

I andra perioden var Lysvik starkast och gick från 1-5 till 1-9 genom två mål av Emelie Lövgren, ett mål av Emmeli Hellberg och ett mål av Rebecca Odd. Det sista målet kom med fem sekunder kvar av perioden. Lysvik var långt ifrån nöjt där. Lysvik fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 15-1. Målen i sista perioden gjordes av Emelie Lövgren, som gjorde två mål, Sara Wikström, Elsa Bergström, Rebecca Odd och Matilda Odd.

Noterbart är att Lysviks Emelie Lövgren stod för tio poäng, varav sex mål, Emmeli Hellberg gjorde två mål och två assist, Sara Wikström gjorde två mål och spelade fram till ett mål och Matilda Larstorp-Björklund hade tre assists.

På fredag 31 mars 19.45 spelar Karlskoga borta mot Heden, och Lysvik hemma mot Örnen.

Artikeltaggar

InnebandyKarlbergshallenKarlskoga IBLysvik IBF dam

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.