Hoppa till huvudinnehållet

Storförlust för SIK mot division 2-lag: ”Fall framåt”

Publicerad:
Foto: Peter Gustafsson

Strömtorps IK förlorade lördagens träningsmatch mot Säffle SK på bortaplan med 0–4 (0–2).

– En bra match i ett högt tempo, kommenterar SIK-tränaren Niclas Mendritzki

Strömtorp, som dras med skador och sjukdomar, stod upp bra rent spelmässigt mot division 2-laget Säffle.

– Det är klart att det inte går att snacka bort 4–0. Siffrorna är vi inte nöjda med. Vi gjorde alldeles för många individuella misstag. Prestationen är jag ändå ganska nöjd med. När vi hade bollen gjorde vi bra saker. Ett fall framåt även om det blev stora siffror, säger ”Mende”.

SIK har endast en träningsmatch kvar innan det är dags för premiär. På lördag väntar Mariestad på hemmaplan.

– Vi ligger lite efter i planeringen. Vi har haft många skador och sjukdomar. Skadorna beror framför allt på att vi tränar på en rutten plan (Stora Vallas konstgräsplan). I dag hade vi i alla fall 16 man tillgängliga.

Artikeltaggar

FotbollNiclas MendritzkiSäffle SKStrömtorps IK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.