Hoppa till huvudinnehållet

Nio raka förluster för Kasi

Publicerad:
BK Kasi förlorade mot BK Stureby
BK Kasi förlorade mot BK Stureby

Två sviter förlängdes när elfteplacerade Kasi tog emot Stureby BK F1 hemma i division 1 norra Svealand herr i bowling. Stureby BK F1 vann och har nu fem raka segrar, medan Kasi har nio raka förluster. Matchen slutade 4-16.

Med en omgång kvar är Kasi på elfte plats i tabellen, och Stureby BK F1 är på andra plats.

Motståndare i sista omgången för Kasi är Team Enköping. Lagen möts lördag 15 april 13.40 i Karlskoga Bowlinghall.

Artikeltaggar

BK KasiBK SturebyBowlingDivision 1 norra SvealandKarlskoga Bowlinghall

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.