Hoppa till huvudinnehållet

Taxichaufför slogs blodig

Publicerad:
Polisen kallades till en snabbmatsrestaurang i Karlskoga på lördagsmorgonen, där en chaufför hade misshandlats. Foto: Herman Rydeberg

Under tidiga morgontimmarna på lördagen fick polisen bege sig till en snabbmatsrestaurang i Karlskoga. Orsaken var misshandel.

Polisen kallades till en snabbmatsrestaurang i Karlskoga strax efter klockan 04 på lördagen, med anledning av att en taxichaufför ska ha blivit slagen blodig i ansiktet av en annan man. Händelsen utspelade sig utanför restaurangen, men sågs av personer som slog larm till polisen.

På plats upprättades en anmälan om misshandel men mannen som misshandlade hade avvikit från platsen.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättKarlskogaMisshandel

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.