Hoppa till huvudinnehållet

Mia Skäringer återvänder till "Solsidan"

Publicerad:
Mia Skäringer och Felix Herngren i en tidigare säsong av ”Solsidan”. Foto: TV4

Nu inleds inspelningen av en ny säsong av humorserien "Solsidan". Det blir den åttonde i ordningen sedan starten 2010.

Felix Herngren regisserar i vanlig ordning och Mia Skäringer återvänder till sin roll som Anna.

Paret Fredde och Mickan – Johan Rheborg och Josephine Bornebusch – kommer bland annat att bygga ett safe room i den kommande säsongen av "Solsidan". Alex och Anna i sin tur – som spelas av Felix Herngren och Mia Skäringer – försöker hitta rätt i livet efter skilsmässan.

"Jag är alltid sugen på att göra nya serier, prova ny mark, men 'Solsidan' går inte att låta bli. Mycket av glädjen ligger i det filmteam och de skådespelare som gjort produktionen ihop i alla år. Vi har så enormt roligt tillsammans under den tre månader långa inspelningen, säger Felix Herngren i ett pressmeddelande till NWT.

Medverkar gör även Henrik Dorsin som Ove och ny för säsongen blir komikern Johanna Nordström.

Hjälp med regin får Felix Herngren av Emma Bucht, Henrik Schyffert och Eddie Åhgren och Adrian Boberg och Erik Hultkvist är huvudmanusförfattare. Tio avsnitt ska vara klara för sändning i TV4 i oktober.

Artikeltaggar

Felix HerngrenKomikerMia SkäringerNöje/KulturSkådespelareSolsidanTVTV4

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.