Hoppa till huvudinnehållet

Mix av gammalt och nytt när partiet (V)alde ny styrelse

Publicerad:
Från när Vänsterpartiet Karlskoga och Degerfors höll första maj-firande i Ekmansdalen Anna Lilja, Vänsterpartiet Karlskoga. Arkivbild.
Från när Vänsterpartiet Karlskoga och Degerfors höll första maj-firande i Ekmansdalen Anna Lilja, Vänsterpartiet Karlskoga. Arkivbild. Foto: Kajsa Juslin

I politiska föreningssverige går en våg av nya styrelseval och så även i Vänsterpartiet Karlskoga som fått en styrelse med både rutinerade och nya ledamöter.

– En bra mix av gammalt och nytt. Rutin blandas med nya, friska intryck och idéer skriver Anna Lilja på Instagram, återvald ordförande för Vänsterpartiet Karlskoga.

Till den nya styrelsen valdes Maria Nyberg, Håkan Stenholm, Jalal Yosufi, Marie Koskela, Malin Davidsson och Tobias Isaksson. Till ersättare valdes Susanna Göransdotter och Sebastian Wedtström-Kerfh.

Artikeltaggar

KarlskogaMaria NybergPolitikStyrelserVänsterpartiet

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.