Hoppa till huvudinnehållet

Edvin Törnblom släpper fler biljetter

Publicerad:
Edvin Törnblom. Arkivbild. Foto: Adam Sundman/SvD/TT

Trycket på biljetterna till poddaren och programledaren Edvin Törnbloms kommande turné har varit stort – och nu sätts 17 extraföreställningar in över hela landet.

"Jag DÖR. Det känns som det var i går jag själv satt och köade till biljetter för att gå och se Lady Gaga och nu sitter folk och är lika taggade att se lilla mig", säger Törnblom i ett pressmeddelande.

Showen "Bögen är lös (i magen)" beskrivs som en en humoristisk showmonolog där Edvin Törnblom skildrar hur det har varit att växa upp som homosexuell och människa under 00-talet".

Extraföreställningar: 3-4 samt 11/11 Göteborg, 4/12 samt 2/2 Lund, 11/1 Halmstad, 12/1 Växjö, 13/1 Jönköping, 20/1 Falun, 26/1 Eskilstuna, 27/1 Gävle, 9/2 Karlstad, 10/2 Borås, 24/2 Uppsala, 8/3 Skövde, 22/3 Örebro, 23/3 Västerås.

Artikeltaggar

Edvin TörnblomGöteborgHalmstadKändisarLundNöje/KulturShowerSkådespelareTurné

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.