Hoppa till huvudinnehållet

KT-Kuriren spelar in livepodd på Bosna: "Grymt roligt"

Publicerad:
Dennis Pavlovic, Tomas Nilsson och Fredrik Narvelid spelar in livepodd på Bosna under skärtorsdagen. Foto: Kajsa Juslin

Karlskoga Tidning-Kurirens podd Studio Valla spelas in live på Bosna under skärtorsdagen.

– Det ska bli grymt roligt. Vi har ett gäng spännande gäster och även lite tävlingar på gång, säger sportreporten Fredrik Narvelid.

Studio Valla är en podd som riktar in sig på Degerfors IF och som startades hösten 2021 när klubben kämpade för att hålla sig kvar i allsvenskan.

– Sedan dess har vi, i princip, spelat in ett avsnitt i veckan under säsongens gång. Med ett kortare uppehåll under sommaren, säger Narvelid.

Det är han tillsammans med kollegorna Tomas Nilsson och Dennis Pavlovic som spelar in podden.

Nu har en ny säsong inletts och då vill tidningen ta det till nästa nivå. Under skärtorsdagen är det dags för livepodd på restaurangen Bosna i Degerfors.

– Det ser vi verkligen fram emot! Samtidigt är det lite nervöst att köra live. Då blir det någonting helt annat. Det blir en utmaning.

”En härlig duo”

Sportchefen Patrik Werner är klar som gäst. Det är även profilen Yrjö Toivonen.

– Det är en härlig duo! En duo som kommer att bjuda på många skratt. Det kan jag lova. Vi kommer självklart ställa en hel del frågor om premiären mot Hammarby och hur Werner ser på lagbygget. Mister Toivonen lär säkerligen leverera en och annan anekdot.

Från spelartruppen gästar målvakten Sondre Rossbach och backen Gustav Granath.

– Sondre har varit en av Degerfors bästa spelare under försäsongen. Kanske blir det en och annan Norgehistoria också? Vem vet. Gustav Granath är en av spelarna som varit i klubben längst tid om man ser till årets trupp. I hemmapremiären ställs han mot brorsan Viktor som spelar i Halmstad. Det kommer vi att grilla honom om!

Förutom intervjuer blir det även tävlingar där supportrarna kan vinna souvenirer och biljetter till lördagens hemmapremiär.

För att säkra din plats: Boka bord på Bosna via telefonnummer 0586-45353.

Artikeltaggar

Degerfors IF HerrFotbollGustav GranathPatrik WernerSondre RossbachYrjö Toivonen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.