Hoppa till huvudinnehållet

Uppgifter: Forwarden är detaljer från att skriva på för BIK Karlskoga

Publicerad:
23-årige Filip Sveningsson har de senaste tre säsongerna spelat med Modo i hockeyallsvenskan och nu har han utgående kontrakt.
23-årige Filip Sveningsson har de senaste tre säsongerna spelat med Modo i hockeyallsvenskan och nu har han utgående kontrakt. Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN

Enligt ÖA är Modoforwarden Filip Sveningsson endast detaljer från att sajna på ett kontrakt med BIK Karlskoga.

– Jag avstår att kommentera spelare som inte är våra, säger BIK:s sportchef Torsten Yngveson som varken vill bekräfta eller dementera uppgifterna för ÖA utan väljer att passa på den frågan.

Filip Sveningsson har utgående kontrakt med Modo och hans agent Patrik Aronsson säger följande till ÖA:

– Filip är inte klar för någonting. Vi har jobbat med Modo hela tiden, men nu sagt att vi får ta upp tråden efter slutspelet.

23-årige Sveningsson gör sin tredje säsong i Modo som i går säkrade en plats i den hockeyallsvenskan finalen efter 4–0 i matcher i semi mot Mora IK.

Sveningsson, som tidigare spelat i SHL med IK Oskarshamn och HV71, producerade den här säsongen i grundserien tio mål och 13 assist på 48 matcher i Modo-tröjan.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga A-lagFilip SveningssonHockeyallsvenskanHV71IshockeyModoOskarshamnSHLTorsten Yngveson

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.