Hoppa till huvudinnehållet

Musikquiz med Bofors musikkår och Kulturskolans unga elever

Publicerad:
Från vänster Ulf Josén, Emma Wahlström, Johan Hinz, Filip Trinh och Oskar Ranki. Foto: Privat

Kluriga frågor om musik, quiz med bredd och stort åldersspann på scenen.

Lördagen den 15 april gör Bofors musikkår en vårkonsert med temat Musikquiz tillsammans med Pärlorkestern och Kulturskolans hornkvartett i Musikpalatset i Karlskoga .

– En häftig upplevelse för våra elever att få spela i fullstor orkester. Vi spelar allt från originalmusik för blåsorkester till musikal och filmmusik. Yngsta medlemmen i Pärlorkestern går i årskurs tre och äldsta i Bofors musikkår är runt 80 år, berättar Emma Wahlström, lärare på Kulturskolan.

Artikeltaggar

Bofors MusikkårKarlskoga kulturskolaKonserterNöje/Kultur

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.