Hoppa till huvudinnehållet

Woodys slog Granbergsdal hemma

Publicerad:
Woody's FC vann mot Granbergsdals IF
Woody's FC vann mot Granbergsdals IF

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Woodys, som vann hemma mot Granbergsdal med 2-1 (1-1) i division 5 Värmland östra herr i fotboll på fredagen.

– Tät och bra derbymatch som vi tillslut vinner rättvist. Vi skapar flertalet lägen i första halvlek för att avgöra matchen..., kommenterade Woodys tränare Robert Lantz.

Granbergsdals tränare Andreas Trulsen tyckte till om matchen:

– Vi har lite premiärnerver i första men lyckas göra ledningsmålet genom ett fint skott av Mamad Sino. Woodys är dock bättre i första och lyckas kvittera efter en tilltrasslad situation framför mål. I andra tar vi över mer och trycker ner Woodys ju längre matchen lider. Dock tar de ledningen genom en bjudning från oss. Vi lyckas inte kvittera men vi orkar mer än Woodys i andra. Vi är väldigt nöjda med laget ikväll och tar med oss detta till nästa match!

Lördag 22 april möter Woodys Skoghall U borta 13.00 och Granbergsdal möter FBK Karlstad 2 hemma 15.30.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland östraFotbollGranbergsdals IFKilsta IPWoody's FC

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.