Hoppa till huvudinnehållet

BK Nobel F tog revansch på Team Enköping

Publicerad:
BK Nobel vann mot Team Enköping BK

Det blev 12-8 till BK Nobel F när laget mötte Team Enköping på lördagen i division 1 norra Svealand herr i bowling. Med det tog hemmalaget BK Nobel F en skön revansch, då Team Enköping vann senaste mötet lagen emellan med hela 19-1.

BK Nobel F har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Team Enköping har en vinst och fyra förluster.

Resultaten i sista omgången betyder att BK Nobel F slutar på tolfte plats i tabellen, och Team Enköping på tionde plats. Team Enköping tvingas kvala för att hålla sig kvar i division 1 norra Svealand herr.

Artikeltaggar

BK NobelBowlingDivision 1 norra SvealandKarlskoga BowlinghallTeam Enköping BK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.