Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors P19 förlorade hemma mot Smedby

Publicerad:
Degerfors IF Junior förlorade mot Smedby AIS

Degerfors P19 förlorade hemmamatchen mot Smedby i P 19 Superettan norra i fotboll på lördagen. 1-2 slutade matchen.

– Vi sköter spelet mellan de båda straffområdena på ett bra sätt men matcherna avgörs i resp straffområde och där kan vi omvandla vårt spel till en slutprodukt. Självklart är vi alla besvikna över förlusten men en ny vecka och en ny match väntar och vi har redan tagit sikte på träningsveckan som kommer, tyckte Degerfors P19:s tränare Mikael Eklund, efter matchen.

Det här var Degerfors P19:s andra uddamålsförlust den här säsongen.

Degerfors P19 har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Smedby har fyra poäng.

Fredag 21 april 19.00 spelar Degerfors P19 borta mot Forward P19.

Artikeltaggar

Degerfors IF JuniorFotbollP 19 Superettan norraSmedby AISStora Valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.