Hoppa till huvudinnehållet

Här är Degerfors trupp mot Mjällby – kaptenen saknas

Publicerad:
Sebastian Ohlsson missar söndagens match mot Mjällby. Foto: ANDREAS L ERIKSSON

Varken Sebastian Ohlsson eller Christos Gravius tränade under lördagen.

– ”Sebbe” kommer inte att vara med. Gravius hoppas vi på, säger tränaren Tobias Solberg inför söndagens tuffa bortamatch mot Mjällby.

Degerfors IF genomförde ett lättare träningspass under lördagen innan bussen rullade söderut för övernattning i Kristianstad.

Under söndagseftermiddagen väntar bortamatch mot Mjällby.

– Ett lag som tagit sig till cupfinal och som inlett serien med en vinst och ett kryss. De har gjort sina tre mål på fasta situationer. Två på inkast och ett via frispark. Det är ett hårt jobbande lag. En grupp som gör allt för varandra känns det som, kommenterar Solberg.

Vad förväntar du dig för matchbild?

– Det är alltid svårt att sia om. Vi kommer säkert kunna ha en hel del boll och då gäller det att vi gör bra saker. Samtidigt är det bortaplan och Mjällby kommer säkert att kliva upp på oss och köra. Jag förväntar mig en fysisk match där det gäller att vi står upp.

Degerforskaptenen Sebastian Ohlsson missar matchen på grund av sjukdom. Christos Gravius är fortsatt ett frågetecken. Därför har tränarduon valt att kalla 21 spelare i truppen.

Truppen: Sondre Rossbach, Jonas Olsson, Alexander Hedén Lindskog, Sean Sabetkar, Gustav Granath, Seid Korac, Oscar Wallin, Damjan Pavlovic, Justin Salmon, Christos Gravius, Karim Mammar, Elyas Bouzaiene, Erik Lindell, Joe Gyau, Peter Gwargis, Diego Campos, Rasmus Örqvist, Gustav Lindgren, Dijan Vukojevic, Fortune Bassey och De Pievre ”Depi” Ilunga.

Wallin om tunga 2022, fina starten och udda smeknamnet: ”Granaths påhitt”Frågetecken för två av DIF:s nyckelspelare – avgörs under lördagenDegerfors IF både bättre och mer populärt än Örebro SK

Artikeltaggar

Degerfors IF HerrFotbollTobias Solberg

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.