Hoppa till huvudinnehållet

Torrkokning fick räddningstjänsten att rycka ut

Publicerad:
En brand startade i en lägenhet på Bangatan i Karlskoga under söndagen.
En brand startade i en lägenhet på Bangatan i Karlskoga under söndagen. Foto: Charlotte Ferneman

En torrkokning i en lägenhet på Bangatan i Karlskoga fick brandlarmet att gå igång, så att grannarna fick ringa räddningstjänsten.

Strax innan klockan 20 fick SOS Alarm in larm om en brand i en lägenhet på Bangatan i Karlskoga. Några grannar hade känt lukten av brandrök och hörde brandlarmet. Räddningstjänsten anlände och kunde snabbt konstatera att det rörde sig om matlagning och torrkokning.

Artikeltaggar

Brott & blåljus

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.