Hoppa till huvudinnehållet

Författarbesök av Frida Skybäck

Publicerad:
Frida Skybäck gästar Karlskoga bibliotek. Foto: Hans Jonsson

Frida Skybäck besöker Karlskoga bibliotek för att delge åhörarna hur hon uppnått sin författardröm, vad som driver henne till att skriva och hur hon gör sin research.

Tisdagen den 25 april får Karlskoga bibliotek besök av författaren Frida Skybäck.

Hon skriver både feelgood, deckare och historiska romaner. Hennes senaste roman Svartfågel är en mörk kriminalhistoria som utspelar sig i Skåne och rör sig mellan Lunds fina kvarter och den utsatta glesbygden. Det är första boken i en serie om utredarna Fredrika Storm och Henry Calment.

Frida Skybäck kommer att berätta om hur hon arbetat för att uppnå sin dröm att bli författare, vad som driver henne till att skriva och framför allt hur hon gör sin research till sina historiska romaner.

Hon bor i Lund tillsammans med sin man och deras två barn. Hennes böcker har sålt i hundratusentals exemplar bara i Sverige och har nominerats till flera priser.

Artikeltaggar

LitteraturNöje/Kultur

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.