Hoppa till huvudinnehållet

Tog två tredjeplatser i mellansvenska mästerskapen

Publicerad:
Bofors Gymnastikförenings Team 07–08 på plats på mellansvenska mästerskapen – <strong id="strong-e901a153090b56c8d45aab429a313509">övre raden från vänster:</strong> Malva Thermell, Moa Cassersten, Elvira Larsson, Alva Avander, Ida Johnson och Alicia Björkbacka.<strong id="strong-588114846749d289cd1a8090624fbd26"> Nedre raden från vänster:</strong> Sally Löthgren, Tilda Dahlsberg, Celine Jacobsen, Ewelina Lantz, Ebba Samuelsson, Thea Sjöholm och Tamelia Eriksson
Bofors Gymnastikförenings Team 07–08 på plats på mellansvenska mästerskapen – övre raden från vänster: Malva Thermell, Moa Cassersten, Elvira Larsson, Alva Avander, Ida Johnson och Alicia Björkbacka. Nedre raden från vänster: Sally Löthgren, Tilda Dahlsberg, Celine Jacobsen, Ewelina Lantz, Ebba Samuelsson, Thea Sjöholm och Tamelia Eriksson Foto: PRIVAT

Bofors Gymnastikförenings Team 07–08 fick med sig två tredjeplatser hem från mellansvenska mästerskapen i Norrköping.

Lördag 1 april deltog två av Bofors GF:s grupper, Liljekonvaljer och Team 07–08, i mellansvenska mästerskapen i Norrköping.

Det var Liljekonvaljernas första tävling i äldre klassen, på nivå sju. Liljekonvaljerna består av gymnaster födda 2012 och 2013.

”De var mycket nöjda med sin tävling”, skriver Bofors GF i ett mejl.

Team 07–08 fick med sig två tredjeplatser hem: i airfloor samt i mångkampen på nivå sex.

Liljekonvaljerna och Team 07–08 laddar nu om för föreningens årliga kavalkad, som arrangeras i Karlbergshallen 29 april. Hela föreningen kommer då att delta.

Liljekonvaljerna på mellansvenska mästerskapen.
Liljekonvaljerna på mellansvenska mästerskapen. Foto: PRIVAT

Artikeltaggar

Bofors GFGymnastik

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.