Hoppa till huvudinnehållet

Storseger för Degerfors P19 borta mot Forward P19

Publicerad:
BK Forward förlorade mot Degerfors IF Junior

Degerfors P19 tog en enkel seger mot Forward P19 borta på Trängens IP i P 19 Superettan norra i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 5-0.

– Ikväll var det skönt att kunna ta med oss tre poäng från matchen. En jämn tillställning till en början men där vi får rejäl utdelning i slutet av första halvlek som sedan sätter tonen för resten av matchen. Visst vi är glada över segern men vi svävar inte iväg, vi fortsätter att gnugga vidare under veckorna, tyckte Degerfors P19:s tränare Mikael Eklund, efter matchen.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Degerfors P19 tog nu sin första seger och Forward P19 är helt utan poäng efter fyra spelade matcher.

I nästa match möter Degerfors P19 Djursholm hemma på lördag 29 april 13.00.

Artikeltaggar

BK ForwardDegerfors IF JuniorFotbollP 19 Superettan norraTrängens IP

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.