Hoppa till huvudinnehållet

Gräsbrand söder om Åtorp

Publicerad:
Räddningstjänsten gjorde utryckning på en gräsbrand söder om Åtorp. Foto: Fredrik Karlsson

En gräsbrand uppstod i lunchtid på lördagen, söder om Åtorp.

Räddningstjänsten fick på lördagen larm om en gräsbrand vid Fallet, söder om Åtorp. Det var inte särskilt stort område, runt 20 kvadratmeter och vid räddningstjänstens framkomst hade personer på plats fått kontroll på branden.

Räddningstjänsten lade dock på mer vatten eftersom det fortfarande rök där det brunnit.

Artikeltaggar

ÅtorpBränderOlyckor och katastrofer

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.